i

Egyszer körülnéztem, hogy hol tudnék normális filmeket nézni online?. Több jónak tűnő oldalra akadtam, de a legtöbb vagy egy hosszadalmas procedúra után átirányított egy másikra, vagy rosszul volt karbantartva és fél órás betöltés után a Removed felirat durrant oda.

Rendben, nézzük meg a YT-ot - gondoltam, és lám: rengeteg magyar nyelvű teljes filmet találni rajta. Nagy az öröm...

...egészen addig, míg nem tapasztalod: a kiválasztott film egész jó minőségben nézhető kis vásznon - csak a körülötte lévő világos dolgok miatt nem egy nagy moziélmény... váltsunk át full-screen-re. Szaggat!

Rendben, rászántam akkor egy fél órát, hogy ennek az oldalnak az alapjait lerakjam.... íme, jó szórakozást!

Csak több lesz szabály: ha egy film lekerül tiltás miatt, egy másik megy a helyére.

j

Az ide felkerülő tartalomra vonatkozó jogvédelem elbírálása nem feladata ennek az oldalnak, hisz erre a YT, mint professzionális és hatalmas tröszt rengeteg szakembert alkalmaz. Ha döntésük alapján bármely tartalomról kiderülne, hogy szerzői oltalom alatt áll, azt ők eltávolítják, így kímélve meg az oldal üzemeltetőjét ennek feladatától.

Saját szerveren filmet, videofájlt nem tárolunk, azok a YT szerverein vannak, birtokosuk (míg ellenkezője be nem bizonyosodik) pedig maga a feltöltő.

Rossz voltál szabály: ha egy film tiltásra kerül, mert szerzői jogokat sért, a tiltással egy időben innen sem lesz elérhető.Teljes képernyős (fullscreen) magyar nyelvű teljes izékTeljes izé kiválasztása:

This is legal! Sorry