Honlap

Létrehoztuk ezt a honlapot. Remélem, hogy sikerült ízléses külalakot kapnia (ha mégsem tetszene, ajánlom a jobb felső sarokban elhelyezett négyzetet). Viszont ne tévessze meg a design, ez a honlap robusztus és erős motorral rendelkezik, nem azt próbáljuk eltakarni. Épp ellenkezőleg: a saját, személyre szabott fejlesztés előnyeiről szól ez a website.

Elterjedt szlogen a webépítésben: „egy honlap olyan, mint egy autó: a trabanttal ugyanúgy el lehet jutni valahová, mint egy porschéval és ugyanúgy négy kereke van”. Hogy ez mit jelent a gyakrolatban egy honlap (webáruház, blog) tulajdonosának? Mint ahogyan az autónál is a 100 km/h-ra való gyorsulást hangsúlyozzák, ugyanígy például egy honlapnál is értéke van, hogy milyen gyorsan és stabilan tölt be − mégpedig valódi értéke, hisz egy felhasználó sem vár szívesen pár másodpercnél többet, hanem megnézi a következő találatot, és a Google új irányelvei szerint is fontos a rangsorolásnál.

Másik elterjedt szlogen: „Egy honlap készítése olyan, mint egy ház felépítése”. Vagyis meg kell tervezni és a lehető legjobb minőségű alapanyagokból felépíteni. Ezzel is maximálisan egyetértünk, hiszen az alapos igényfeltárás, tervezés és ellenőrzések nélkül egy művelet kudarcra van ítélve. Bárki építhet házat saját magának is, vagy építtethet akárkivel - vagy mégsem? A hagyományos építészettel ellentétben a webes megjelenítésnél nincsennek szabályok, mi szerint csak építészmérnök tervezhet és statikus ellenőrizhet. Csak ajánlások.

Rólunk

Magamról röviden: fiatal felsőfokú mérnök informatikus vagyok, több éves IT tapasztalattal, biztonságszervező szakiránnyal. Általában tiszta PHP 4 ill. 5-ben, a jelenleg legszigorúbb (W3C valid!) XHTML 1.1-el és a legújabb HTML 5-tel, valamint CSS3-al szoktam készíteni a dinamikus munkáimat, bármilyen SQL adatbázissal (és némi JavaScripttel, ha szükséges). Engem jellemzően akkor keresnek, ha bonyolultabb − esetleg mások számára megoldhatatlan − specifikációval kell dolgozni.

A munkáim komplett dinamikus, valid és SEO-barát webalkalmazások Adminisztrátori felülettel, teljesen személyre szabottan minden tekintetben... ezen kívül nem vagyok oda a free-code CMS-ekért.

személyes honlapIsmerőseim között profi és ajánlható grafikusok és nyelvészek is vannak, akik egy-egy komolyabb fejlesztés kapcsán szívesen közreműködnek.

Szolgáltatás

Amit létrehozunk, azt nem gyorsan tesszük. Az gyors, amit létrehozunk. Ahogy létrehozzuk, azt pontosan, tervezetten és optimalizálva tesszük... ahogy azt szerintünk kell!

  • Saját, egyedi munkák készítése programnyelveken
  • Részfeladatok vállalása projectekben (HTML / XHTML, CSS, PHP, JS, XML, SQL)
  • Fejlesztési folyamatok koordinálása (grafikus, nyelvi szakemberekkel)
  • Folyamatok automatizálása, optimalizálása
  • PDF vagy Template alapján design kialakítása
  • VirtueMart 2 (www.virtuemart.net/home/demo) webáruház komponensek
  • VirtueMart 2 (www.virtuemart.net/home/demo) webáruház átalakítás

A Golem.PHP elkötelezte magát az egyedi, emellett a legszigorúbb webes szabványoknak megfelelő produktumok előállításának. Mit jelent ez pontosan?

Egyaránt figyelembe veszi a Megrendelő személyes és saját igényeit, valamint megfelel a szoftver iránt támasztott 7 követelménynek. Figyelembe veszi a sok webbuilder által méltatlanul figyelmen kívül hagyott W3C és Google előírásokat.

Referencia

A webprogramozói múltunk ilyen és hasonló eredményeket hoztak. Nézzen szét kedvére!

Schermann-Automatika hostel-szeged gyorskorcsolya-európa-bajnokság frizura-fodrász buffaloenergydrink reiki-thaimasszázs


Kapcsolat

Az Ön teljes neve*:

Az Ön e-mail címe*:

Az Ön telefonszáma:

A megbízás jellege*:


Például: céges honlap, blog, webáruház, közösségi
portál.

Egy hasonló megoldás:


Ha talált egy weboldalt, amihez hasonlót szeretne,
kérjük másolja ide url-jét!

Egyéb információk:

Kérjük, írja le mindazt a
plusz információt, amiről
úgy gondolja, hogy fontos.

Kérjük írja be az itt
látható számot!*

capcha