Irányelvek

Ennek a honlapnak készítése során különös tekintettel voltunk a World Wide Web Consortium (W3C) szabványaira és a Google SEO és Webmaster előírásaira. Emellett − elkötelezettségünk alapján szoftverként (programként) értelmezve − hangsúlyt fektettünk a gyorsaságra, a nagyfokú biztonságra és felhasználó-barátságra. Minden olyan oldal, melyen logonkat, a Golem-et (Golem.PHP) elhelyezzük, ugyanezen irányelveknek felel meg és folyamatos utánkövetéssel törekszünk a minél magasabb minőség és szigorúbb szabványosság elérésére. Tesszük mindezt a robotok, de leginkább az emberek megelégedettségéért és a www színvonalának emeléséért.

Kérjük ezért, hogy amennyiben a honlap bármelyik lapján hibát, hiányosságot találnak, vagy a használat során valamilyen problémát észlelnek, azt a Kapcsolat oldal segítségével jelezzék.Böngésző kompatibilitás

Honlapunk minden jelenlegi HTML 4.01-et és CSS3-at támogató böngészővel kompatibilis, és megfelel a W3C által ajánlott XHTML leíró- és CSS stílusleíró nyelvnek. Weboldalaink a legújabb, kísérleti stádiumban álló HTML5 szabványainak megfelelően megírtak. Ha hasonló validitású (hibátlan) honlapot talál, kérjük ezt is jelezze.